Berichten


Roggelse Kermis 2016
Friday, 06 May 2016 17:01

Roggelse kermis 2016 - 2 t/m 6 juli:

zaterdag 2 juli : Fever of Life

Muziek uit de jaren 70 & 80.  Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, Beatles en Dire Staits....alles komt voorbij tijdens een avond Fever of Life. Heerlijke gitaarriffs en solo's maar ook mee zingen en dansen!!

Het geplande optreden van Dwayne is uitgesteld ivm optredens in de USA, maar hij komt zeker nog een keer bij ons optreden.

 

zondag 3 juli :  Bonaere

Feestband met een fris en levendig repertoire van George Baker, Amy Winehouse en The Scene, tot aan Janse Bagge, Schintaler en Rowwen Hèze.

 
Roggelse Kermis 2015
Wednesday, 04 February 2015 19:21

Roggelse Kermis 2015

Zaterdag 4 & Zondag 5 juli : Live muziek !!

 

Zaterdag 4 juli / 21.00 uur : Band Greenfield !!

Dé nieuwste coverband uit Roggel en omstreken!

 

Zondag 5 juli / 16.00 uur : CAS !!

Cas Ronckers is een 18-jarige singer-songwriter uit het Limburgse Roggel. Met zijn single 'All Roads' wist hij de titel 3FM Serious Talent te bemachtigen.

 

 

Zondag 5 juli / 21.00 uur  : The Cacophonics !!

Coverband The Cacophonics spelen op geheel eigen wijze bekende pop en rock nummers en hier en daar een discohit. Met inventief gitaarspel, een getalenteerde toetsenman, een ge-oliede ritmetandem en fraaie zang wordt een aantrekkelijke en afwisselende set neer gezet.

The Cacophonics werden eind 2011 opgericht door vijf enthousiaste muzikanten uit Midden-Limburg. Inmiddels is de band uitgebreid tot zes leden en bestaat uit: Rob - zang, Liesbeth - zang, Bart - gitaar & zang, Roger - drums, Roy - toetsen en Rik - basgitaar.

Ze delen hun voorliefde voor de catchy rocksongs uit met name de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw. Nummers van onder andere Prince, Herman Brood, The Romantics en Aerosmith ontbreken dan ook niet aan de setlist van de band. Maar daarnaast worden ook songs van bijvoorbeeld The Black Eyed Peas, Hot Chocolate en Stevie Wonder gespeeld. Hierdoor is er uitstekend te dansen en is elk optreden van The Cacophonics een muzikaal feestje.

 

 

Aanvang beide bands 21.00 uur / gratis entree !!

 
Live Blues-muziek
Wednesday, 04 February 2015 18:23

Paasmaandag 6 april 2015:

Live Blues met de band : Big YuYu

Big YuYu is een trio uit Mallorca dat in april een aantal optredens doet in Nederland. Een een optreden vind plaats bij Tonvannebekker in Roggel !!

De band BIG YUYU speelt een mix van herkenbare authentieke Blues deels met een funky inslag en enkele blues-soul nummers.

Het zijn drie profi’s die veel optreden in exclusieve clubs, hotels en restaurants, cafe’s en beachparties.

Ze weten keer op keer het publiek voor zich te winnen en hebben een fantastische sound en uitstraling, spelen met gevoel en ambiance in op het publiek en op aangepast VOLUME!!

Aanvang 17.00 uur / gratis entree !!

 
Van Aod op Noew
Friday, 14 November 2014 20:32

Woensdag 31 december 2014 / Donderdag 1 januari 2015

Van Aod op Noew Lekker Bie Tonvannebekker & Gemma:

 

Wij vieren de laatste uurtjes van 2014 en gaan swingend het nieuwe jaar 2015 in............

Har vanne Bekker zorgt voor lekkere muziek tot in de late uurtjes en wij zorgen voor een lekker hapjesbuffet met voor elk wat wils..................

Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 12,50 p.p. (excl. drankjes). Wil je hier aan meedoen geef je dan in verband met organisatie/inkoop op via mail of bij Gemma vóór 27 december.

Alvast van harte welkom...............

 

Maximum aantal gasten bereikt.....15 december 2015...dus.......

********UITVERKOCHT*********

 

 
Live Feestmuziek met Half Vasten
Thursday, 06 November 2014 20:39

Zondag 15 Maart 2015

Live muziek met feestband Bonaere (voorheen Fleers Koeabes Band)

Bonaere is uw 9-koppige band als u een feestje nodig heeft. De combinatie van een strakke blazers- en ritmesectie, een knotsgekke zanger en een charmante zangeres is al  een aantal jaren lang een prima recept gebleken. Omdat de populatievariant van Bonaere maar liefst 34 jaar bedraagt is er binnen de band ruimte voor verschillende invalshoeken en denkwijzen. Dit merkt ú dan weer door een fris en levendig repertoire voorgeschoteld te krijgen van George Baker, Amy Winehouse en The Scene, tot aan de Jansse Bagge, Schintaler en Rowwen Hèze. Juist door deze variatie en kwaliteit blijft het na ieder nummer razend spannend welk volgend nummer de voetjes van de vloer af krijgen. Met hun ‘roots’ in het bruisende Midden-Limburgse ‘Naer’ voelen zij het publiek prima aan, waardoor er gaandeweg het optreden een chemie tussen feestganger en muzikant ontstaat. Dit samen zorgt dan voor een meer dan prima sfeertje (zo gebleken op gigs als het OLS, voorprogramma Rowwen Hèze, de Zoepkoel en diverse plein- kermis- café of tentfeesten). Benieuwd geraakt? Harry Laveaux / Zanger—- Jacqueline Francissen / Zangeres—- Lou Schreurs / Trompet—- Frank Cremers / Trombone—- Gerard van der Schoor / Saxofoon—- Eric Gaal / Drums—- Jules Simons / Basgitaar—- Joost Roumen / Gitaar—- Frank Cox / Toetsen

Aanvang optreden 17.00 uur - vrije entree !!

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 10