Wijnen

 

Voor de wijnliefhebbers:

Een echte Italiaan zei eens: wij verkopen geen wijn, wij verkopen een beleving !!

Deze uitspraak spreekt ons erg aan want zoals velen wellicht weten schenken wij in ons café sinds 2004 met veel succes de wijnen van het wijnhuis Cantina di Custoza uit Italië.

De Cantina di Custoza is opgericht in 1968 door 83 boeren die een gezamenlijk plan hadden om goede wijnen te gaan produceren. In 1971 bedroeg de 1e wijnoogst net iets meer dan 10.000 hectoliter. Nu zijn er 227 wijnboeren aangesloten die samen op 1000 hectare wijn verbouwen met een opbrengst van jaarlijks 7 miljoen flessen.

Wij importeren deze wijnen zelf rechtstreeks uit Italië en daardoor kunnen wij deze aanbieden voor een schappelijke prijs.

Nu er ook vraag blijkt te zijn naar deze wijnen voor privé-gebruik bieden wij U de mogelijkheid om deze wijnen bij ons te kopen.

We hebben ongeveer 13 verschillende wijnen  op voorraad. Eventueel kan er een doos gevuld worden met verschillende soorten wijn. En natuurlijk hebben we ook kado-verpakkingen voor 1,2 of 3 flessen.

Verder verkopen wij ook originele Italiaanse wijnglazen. Deze glazen zijn van het merk Bormioli en hebben een inhoud van 54,5 cl. Deze (horeca-kwaliteit) glazen kosten per doos van 6 stuks € 24,00 .

Con tanti saluti e cin cin....